餐廳: 海饌 - 海鮮牛扒餐廳 (Fashion Walk)
資訊:

2024-07-05 105 瀏覽
餐廳以簡約小清新為主🍽,裝修以灰木系為主,感覺闊落舒適,精美典雅,燈光柔和帶少許浪漫氣氛💕☕️,餐廳有outdoor位置,可以係外面慢活食野,談心CHILL下 👍🏻係適合朋友食飯慶祝、情侶拍拖既地方😋✔️ FRESH HAMACHI CRUDO〔真心推介😋〕$168👍🏻 擺盤精緻👍🏻 油甘魚魚味重👍🏻 新鮮👍🏻 嫩滑,肥美甘香👍🏻 有口感配 Wasabi柚子汁✔️ Classic Caesar Salad 〔真心推介😋〕$115👍🏻 擺盤精緻👍🏻 酸甜開胃👍🏻 沙律菜新鮮✔️ Traditional Ox-Tail Soup 〔真心推介😋〕$105👍🏻 湯味濃郁👍🏻 材料十足配 蒜蓉法包👍🏻 香脆可口👍🏻 吸收滿滿的湯汁✔️ Iberco Pork Rock 〔真心推介😋〕$295👍🏻 肉味香濃👍🏻 肉質嫩滑👍🏻 juicy配 忌廉薯蓉👍🏻 香滑👍🏻 世一

👍🏻 擺盤精緻
👍🏻 油甘魚魚味重
👍🏻 新鮮
👍🏻 嫩滑,肥美甘香
👍🏻 有口感
配 Wasabi柚子汁