2023-06-04 262 瀏覽
每逢週末都好晏先起身,又想嘆番個靚早午餐🤤 chill 吓先shopping於是嚟到Brick Lane ,呢度主要食英國菜、all day breakfast等等~店內環境寧靜,座位闊落亦好舒適 All Day Breakfast "EVERYTHING"🧆🥪 + Cappuccino呢間嘅All Day Breakfast都有幾款選擇~最後揀左"EVERYTHING"WA! 大大份 非常豐富啊😍😍 蛋可以選擇要煎蛋或炒蛋,我就揀左炒蛋 食落好嫩滑 其他食材包括有焗豆、煙三文魚、香腸、煙肉、火腿、大啡菇、薯餅、麵包、沙律菜等薯餅都香脆、大啡菇非常juicy~ 而其他食材都整得唔錯 食物質素都OK! 👍🏻另外order左熱ge Cappuccino,咖啡味唔錯,上面仲有餐廳ge單車圖案logo~👍🏻All Day Breakfast 配埋杯咖啡,好chill好滿足嘅一餐啊!🥰

店內環境寧靜,座位闊落亦好舒適

WA! 大大份 非常豐富啊😍😍
蛋可以選擇要煎蛋或炒蛋,我就揀左炒蛋 食落好嫩滑

2023-01-28
午餐
  • All Day Breakfast "EVERYTHING"