2021-07-25
難得去尖沙咀staycation🤟🏻夜晚當然要出去chill下🤘🏻一入門口已經見到兩部飛鏢機🎯一定要大顯身手😎當日平日去到兩間vip房都已滿,出面仲有數枱客人😮坐低咗即刻叫野食😆😆再慢慢點歌同掟飛鏢🎯呢度點歌系統勁update!!!連林家謙、Mirror、Error嘅歌都有😆😆😆超興奮大聲唱K!🎤$168西冷牛扒🐮西冷輕輕煎熟兩邊,鎖起肉汁時又能保持肉質的軟稔🤤🤤伴碟薯條新鮮炸起脆卜卜🍟仲俾埋成支茄汁你慢慢點黎食🍅$38秋葵🍢秋葵份量多🤤每條都脹卜卜好飽滿👍🏻十分新鮮👍🏻灑上辣粉,咬落爽口又惹味☺️$38原條茄子🍆原條茄子鐵板上🤤茄子一大條配超多蒜蓉🧄加埋味粉好惹味🤤🤤🤤仲有好多半粒蒜頭烤得超香🧄好有口感🤤$68泰式沙嗲串🍡串燒包括雞肉🐥牛肉🐮豬肉🐷各一串😋燒得剛剛好👍🏻👍🏻一啲乾柴口感都冇💯肉質嫩稔👍🏻辣辣地夠哂惹味🤤🤤覺得比起某啲泰國餐廳做得更加出色👏🏻👏🏻👏🏻Classic cocktail🍸 👉🏻Cosmopolitan🍹Vodka同西柚味🥰唔算刺喉👍🏻👉🏻Tequila Sunrise🌅 橙汁味重🍊好易入口🥰總括而言,店員超nice亦都好enjoy佢地工作☺️又超耐心教我地掟飛鏢
一入門口已經見到兩部飛鏢機🎯一定要大顯身手😎
$168西冷牛扒🐮
西冷輕輕煎熟兩邊,鎖起肉汁時又能保持肉質的軟稔🤤🤤
伴碟薯條新鮮炸起脆卜卜🍟仲俾埋成支茄汁你慢慢點黎食🍅
👉🏻Cosmopolitan🍹
Vodka同西柚味🥰唔算刺喉👍🏻
👉🏻Tequila Sunrise🌅
橙汁味重🍊好易入口🥰
總括而言,店員超nice亦都好enjoy佢地工作☺️又超耐心教我地掟飛鏢🥰🥰如果要俾錢去大型唱K店,我寧願俾錢去雪吧🗻歌又多,野食又有質素☺️多人仲可以卜間VIP房自high👩👩👧👧組好隊再去過🤟🏻