cafe嘅質素,飯堂嘅速度。差唔多兩點去到,門口塞滿咗人,好彩啲人都食得快,上菜更快,難得有間cafe可以塞飽大食嘅我‎。;super cheese angus beef burger w spicy wedges $105🍔個包大到o了嘴,邊有人個口咁大( ˃ ⌑ ˂ഃ ),超飽!薯角就唔合格,太腍。🍟;creamy smoked salmon spaghetti w dill $100份量十足,用料豐富,勁多三文魚🍣,仲有我最愛嘅菇。醬汁調味得宜,又rich又creamy,仲帶啲香草香味;意粉軟硬恰到好處。;coffee tonic +$20;why tonic +$25實在太熱,飲唔落有奶嘅嘢飲,見佢咁抵加廿蚊雞就有,一於飲下久未品嚐過嘅tonic啦!佢嘅豆偏fruity,配上tonic water,酸酸地既提神又解渴,遲下再去其他cafe都試下tonic先~

;coffee tonic +$20
;why tonic +$25
2021-05-27
10 分鐘 (堂食)