2018-09-26 42 瀏覽
中秋放假 b先生話帶我去食隱世性價比高西餐廳 佢帶我由黃埔地鐵站行丫行 行左10分鐘度 佢唔帶我黎 我真係唔知有間餐廳係度7點黎到 都坐滿人咁制 好彩岩岩有人埋單✌🏻樓㡳好高 裝修走型格風Menu 係用ipad睇 都幾方便野食選擇都幾多 main course加60就有set dinner 有前菜 湯 甜品加野飲而家做promotion 生蠔$1 隻 每人最多叫2隻 當然我地係叫左4隻啦 另再加一個蜜汁黑椒烤豬手 升級變set dinner 半熟刺身帶子松露意大利飯雜莓沙冰跟餐三文魚沙律好新鮮好好食粟米忌廉湯加黑松露法式多士湯好滑好creamy 唔係用粉溝的 多士好香黑松露味 仲帶有少少芝士咸香 芝士唔會蓋過黑松露味 反而襯托出黑松露ge香味$1生蠔完全唔會因為價錢而影響質素 好新鮮 好正 $1一定要叫半熟刺身帶子黑松露意大利飯帶子煎到半生熟 出面好香脆入邊好嫩滑 意大利意飯軟硬剛好 好食密汁黑椒烤豬手份量好大 我地叫左少咸 果然真係有少咸到 👍🏻 豬手烤到外脆內嫩 多肉少肥 性價比極高 連薯條都好好食跟餐加少少錢要左個抺茶心太軟一切開 個心勁流 好吸晴 個雪糕係紅豆味ga 紅豆同抺茶
7點黎到 都坐滿人咁制 好彩岩岩有人埋單✌🏻

完全唔會因為價錢而影響質素 好新鮮 好正 $1一定要叫

半熟刺身帶子黑松露意大利飯

密汁黑椒烤豬手

跟餐加少少錢要左個抺茶心太軟

一切開 個心勁流 好吸晴 個雪糕係紅豆味ga 紅豆同抺茶真係perfect match 好正

雜莓沙冰
都好好飲