2018-10-09 128 瀏覽
又係時候同老公二人世界,每星期一次食好西拍下拖都唔係好過份姐今次揀左同事介紹位於紅磡既一間酒吧西餐廳,係逸。酒店1樓。一入到餐廳就感受到員工既親切同熱情,十分nice!更會好詳細咁介紹及推薦餐廳既主打菜式,仲好好傾Snacks Platter小食拼盤$158三款主打小食包括:Buffalo wings 水牛城辣雞翼雞翼大大隻帶點微辣,好入味,真的是十分出色!Fried Cuttlefish 炸墨魚條墨魚條炸得金黃,炸粉薄薄的,一點都唔厚亦唔會太喊Crabmeat avocado bruschetta 牛油果蟹肉多士呢個多士口感十分特別有點似吞拿魚,蟹肉加上魚籽既鮮味,令蟹肉十分特出!Meatball spaghetti 香濃番茄自家制肉丸意粉 $128番茄味夠濃郁,唔需要再額外加調味已經好夠味,真係好想大大啖咬粒肉丸肉丸肉質嫩滑彈牙!好好食Sangria Red $68 & Sangria White $68兩杯都mixed左水果既CocktailsRed帶點甜White帶點酸甜兩杯都好岩我口味,加上同我地點既食物都好夾到!Yamato Bone in pork chop 燒日本活性水
今次揀左同事介紹位於紅磡既一間酒吧西餐廳,係逸。酒店1樓。

Snacks Platter
小食拼盤$158
三款主打小食包括:
Buffalo wings 水牛城辣雞翼
雞翼大大隻帶點微辣,好入味,真的是十分出色!

Fried Cuttlefish 炸墨魚條
墨魚條炸得金黃,炸粉薄薄的,一點都唔厚亦唔會太喊

Meatball spaghetti
香濃番茄自家制肉丸意粉 $128

肉丸肉質嫩滑彈牙!好好食

兩杯都mixed左水果既Cocktails
Red帶點甜
White帶點酸甜
兩杯都好岩我口味,加上同我地點既食物都好夾到!

Yamato Bone in pork chop
燒日本活性水飼有骨豬鞍 $228
超厚肉既豬鞍,超有口感超多肉汁,超好食
肉質嫩滑不痴牙,CP值十分高!食完十分滿足!
配上粗薯條真係絕配,不用點番汁已經夠好味

2018-10-08