2022-09-20 3174 瀏覽
Ninety’s 喺香港都開咗一段時間,朋友成日都話佢好好食我都未有機會試。適逢同老婆周年紀念放假着捉咗佢一齊去試吓。Brunch board價錢都幾相怡,仲有好多款食物選擇,淨係麵包都已經有四款,加錢唔加錢都可以大量款式配搭Bakery 4 SidesChocolate Danish Loaf Bread (朱古力丹麥麵包)麵包好鬆軟,食落去好香牛油味,仲有好多嘅朱古力。Sous Vide Cha Siu佢自家製嘅特別叉燒,味道真係超級好食,雖然細細塊但好有咬口,食一啖味道亦可以last好耐Black Truffle Scrambled Eggs黑松露一啲都唔手軟,炒蛋滑脫脫,仲配埋大量黑松露非常好食Grilled Miso Eggplant茄子都仲係爽口,麵豉味十足Cauliflower$186.0Bakery 4 SidesMixed Seed Ww Bread(種子全麥麵包)Half Spring Chicken半隻雞份量都好多,雞皮香脆,白身雞肉都好似大髀肉咁滑。加埋羽衣甘藍一齊食,又香又健康Torched Hamachi(火灸油甘魚)油甘魚加左蛋汁,酸酸鹹鹹幾好食,比平時就

適逢同老婆周年紀念放假着捉咗佢一齊去試吓。

Bakery 4 Sides
麥麵包)麵包好鬆軟,食落去好香牛油味,仲有好多嘅朱古力。
Sous Vide Cha Siu
Black Truffle Scrambled Eggs
黑松露一啲都唔手軟,炒蛋滑脫脫,仲配埋大量黑松露非常好食
Grilled Miso Eggplant
茄子都仲係爽口,麵豉味十足
Cauliflower
$186.0

Bakery 4 Sides
Mixed Seed Ww Bread(種子全麥麵包)
Half Spring Chicken
Torched Hamachi(火灸油甘魚)
油甘魚加左蛋汁,酸酸鹹鹹幾好食,比平時就咁食刺身仲好
Poached Eggs w/ Lemon Yoghurt
雞蛋用咗日本嘅高級食材,淨係雞蛋本身已經都好有味,再加埋佢哋嘅調味,別出一載
Dressed Kale
$221.0

Americano
Blend Option(Choco Blend), Special
師傅幫我揀咗嘅咖啡豆係2021年93分嘅豆,非常之甘香,CP值極高
Request(Extra Shot)
$35.0