2024-12-23
冇諗過喺鰂魚涌會有間隱世 Poke Bowl!好適合想瘦身嘅你我!最驚喜係店家仲提供熱騰騰嘅定食😍,真係打破咗我對 Poke Bowl 嘅舊印象❤️店內環境幾光猛,店員都幾親切有禮,菜式都幾好。我哋點咗個封門柳定食,選咗乳酪醬,平衡咗牛肉嘅油膩感,仲帶來一絲清爽🍋。最深刻嘅當然係三文魚 Poke Bowl,份量夠大,配料又多,其中我最鍾意木魚絲!壽司飯粒粒分明,有咬口,仲帶一啲醋味,食落好開胃,配上辣味蛋黃醬,真係超級好味,所有餐點都有飲品,真係唔錯👍我哋仲加咗一個芝士豬扒,淨係 $38,真係好抵!裡面真係流心芝士,外皮炸得香脆,配埋蛋黃醬,回味無窮❤️晚市嚟講,價格啱啱好,食物質素又好,仲唔使加一服務費,真係唔錯!以下是圖中菜式及參考價錢💵・ 慢煮安格斯封門柳定食 ($128)・ salmon spark ($118)・ 加配牛油果(+$16)・ 芝士豬扒 ($38)
以下是圖中菜式及參考價錢💵
・ 慢煮安格斯封門柳定食 ($128)
・ salmon spark ($118)
・ 加配牛油果(+$16)
・ 芝士豬扒 ($38)