2024-09-21
叫咗兩個set lunch~😍餐廳特別之處🥳:牆上面本身有”Happy Birthday”嘅字,可以再自己砌😍店員會比有唔同英文字母嘅盒你,可以tailor-made專屬嘅慶祝句子🤩非常特別!大讚🍀是日點餐🍀Main 1: 西京燒比目魚(推!!)(💰188)(+10% 🛎️)配咖啡菇、薯蓉比目魚嫩滑到不得了,配上西京燒甜甜地嘅醬汁,真係唔怪得餐牌寫住大推呢個菜式!薯蓉係餅型咁上,好cute~仲見到小小薯仔皮,非常新鮮。沙律醬配蛋黃醬就正常發揮,成個菜式好健康清新!最推|👅: 4.9/5Main 2: 咖啡燒汁烤豬仔髀(💰138)(+10% 🛎️)第一次食咖啡嘅maindish!幾正,豬仔髀唔韌又容易食到啖啖肉,配燒汁會味道偏甜,所以再加埋小小苦味嘅咖啡粉就幾夾,呢個創新菜式係幾成功嘅!鍾意飲咖啡嘅朋友唔好錯過|👅: 4.5/5配甜品: Tiramisu 估唔到set lunch都可以揀甜品,有Carrot cake, Cheese cake 同埋Tiramisu~ 特別欣賞Tiramisu嘅牛乳味好正,食到停唔到口。職員好細心提點我地甜品未完全解凍,加分👍🏻如果下次個甜品可以早小小開始解
餐廳特別之處🥳:
🍀是日點餐🍀
配咖啡菇、薯蓉
配甜品: Tiramisu
估唔到set lunch都可以揀甜品,有Carrot cake, Cheese cake 同埋Tiramisu~ 特別欣賞Tiramisu嘅牛乳味好正,食到停唔到口。職員好細心提點我地甜品未完全解凍,加分👍🏻如果下次個甜品可以早小小開始解凍就更加perfect~
配飲品: Long Black, Honey Yuzu with Lemon
咖啡入口苦度適中,亦唔會酸~好香!柚子蜜甜度剛好👍🏻更值得一讚係:裝嘢飲嘅杯同盤仔靚同有心機,十分打卡able~柚子蜜係玻璃壺咁上,可以自己斟落細杯度,幾chill🤤
環境: 4/5
服務: 5/5