2023-03-02
牛八近日推出優惠,嚴選套餐會午市減30,所以立即去試下。環境方面十分舒適,唔會感覺好迫,職員有禮貌又殷勤,唔會因為忙而態度差,而且坐定定之後仲有職員幫你件外套套返個套,防止打完邊爐件衫成陣邊爐味。食物方面,開頭我以為係其他任食咁大家SHARE嗌一個湯底,但呢度係做緊一人一鍋,選擇自己鍾意既就可以,唔會一大班人都搞好耐都唔知嗌咩湯底好,由其想食辣既人,可以解除左同行唔食辣但一齊涮涮鍋嘅煩惱。自助食物方面,其實蔬菜類好多,其他丸類就真係得一兩款。不過唔緊要,任食都係食佢D肉,唔通食芝士腸食飽咩。另外佢仲有雪糕乳酪,可以任加TOPPING,有杏仁,可可米,粟米片等等,滿足唔同口味既你。到主角喇,嚴選係豬牛雞都有既,豬肉同雞肉都好淋,但因為我鍾意食牛,所以嗌嚴選,係入面既第三級,低兩級既都可以嗌來試。講真,嚴選呢一級既牛肉的確係有明顯既分別,入口立即化開,牛味亦足夠,而且每次嗌一碟係真係比足一碟你,唔似其他地方嗌幾多碟都可能只係來兩三塊咁,所以十分抵食。職員既服務其實都好好,成日都會留意住我地在場有咩需要,唔使出聲就會自己定時定候加湯,服務相當周到。非常值得推介的一間
非常值得推介的一間