2022-10-26
🥳朋友提議去食下呢間出名漢堡小店,佢話呢間野雖然偏僻,但性價比係完勝,咁就去試一試,可能係星期六同下午2點幾既關係,冇乜人等位,拎飛即入。🥳入到去就即刻叫野食,之後先坐低,野飲就自己拎,咁我地叫完就坐低等拎飯個機仔響。🥳拎到之後真係好震驚,呢個價錢,可以疊到個burger 咁高!足料!我就叫左個雙層芝士漢堡加煙肉,炸燒賣,罐裝有汔檸檬茶。對面就叫左雙層芝士漢堡加大菇,薯條。🥳burger 係厚到咬唔晒,咬第三啖先食到個肉,好juicy ,係好食既,但我加既煙肉係連同重味既牛肉之下,係食唔出有煙肉,直情忘記左自己叫左煙肉。的確包係出色既!🥳之後就係佢竟然有炸燒賣,成件事好local,好正,個魚肉燒賣本身好彈牙,點埋佢提供既蛋黃醬,真係升級左去另一lv。強烈建議大家叫黎食!🥳再食下人地既薯條,係闊粗cut type,方間係真係少見,炸到岩岩好,外脆內軟,不錯。🥳總括黎講,此小店,店面小小,但咁多人排隊食,一定有原因,性價比係真係高,百幾蚊,係食得開心同有質素。會再幫襯,或者會去試下其他分店。