2022-02-27
Am.pm本身都夠出名吧!黃色巴士嘅裝潢🚌再加埋周圍嘅街招😂😂我好多年前同朋友食過原味梳乎厘🍮之後都冇去過。多年後終於再黎食!樣樣都勁 好 味!😍😍痴咗線!雖然要企喺度食 但無阻佢嘅誘惑 絕對值得!🥐靜岡抹茶牛角包窩夫 $35🧇一見到個賣相已經知唔會差了!拿拿林影完相要即刻食!!見着啲靜岡抹茶cream澎湃咁流哂出嚟💦點抗拒😫一咬落去第一啖 即刻:「嘩!嘩!嘩!」救命!哪來好食到咁嘅Croffle! 唔單止抹茶味重,仲有芝士🧀仲有種飲緊芝士奶蓋嘅質感!成個cream好豐厚好幼滑 抹茶味同埋奶未能夠取得平衡😍😍冇嘢挑剔!另外個窩夫底🧇雖然已經影完相一陣 同埋上面有咁多cream浸住 但係仲保持到外層嘅香脆 咬落去好煙韌!呢個Croffle我俾💯分🍵🍮黑朱古力流心布丁梳乎厘 $65唔係朱古力味甜品fans嘅我都覺得呢個不得了!可能你會覺得一個冇得堂食嘅梳乎厘都要$65好貴 but你食到佢嘅質感真係會覺得值得嘅!🍫上面嘅朱古力同頭先嘅抹茶一樣澎湃地湧出黎!我一開頭係就咁先不佢嘅朱古力嚟食😍濃郁指數係⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!!熱辣辣嘅梳乎厘綿柔細滑🍮好輕盈,震得好過癮😛即使上面有好濃郁嘅朱古力都掩蓋唔住梳
🥐靜岡抹茶牛角包窩夫 $35🧇
靜岡抹茶牛角包窩夫
🍮黑朱古力流心布丁梳乎厘 $65
🍫上面嘅朱古力同頭先嘅抹茶一樣澎湃地湧出黎!我一開頭係就咁先不佢嘅朱古力嚟食😍濃郁指數係⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!!熱辣辣嘅梳乎厘綿柔細滑🍮好輕盈,震得好過癮😛即使上面有好濃郁嘅朱古力都掩蓋唔住梳乎厘本身嘅蛋香味♨️總之你試過就會知了😍
🥭愛文芒3.6牛乳奶昔 $45
呢杯飲咗第一啖又係嘩嘩聲😍奶昔口感好厚實 重奶味 但係芒果味都好出!好漏但又真係極好飲😍😍救命!一路飲落去一路飲到好多好多芒果肉🥭係芒果滋味Double Up!!!!
愛文芒3.6牛乳奶昔
呢間甜品店回頭指數係100%!!!!