推薦指數: 🌕🌕🌕🌗🌑—————————————————————📍HK 銅鑼灣 - 𝗠𝗿.𝗞 𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮 𝗡 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 🍕鍾意食芝士唔可以錯過,Double Cheese 芝加哥披薩飽到癲 💫 Lunch Set 每樣超大份,多人聚會必選!(靜靜雞講:「懷疑太少人會食唔曬囉 🤫)◐ 肉食狂人芝加哥薄餅 $198 |7/10𝗠𝗲𝗮𝘁𝘆 𝗠𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗮𝗴𝗼 𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮 材料豐富到一塊pizza,嚴重懷疑夠4個人食 @@ 有烤雞/烤煙肉/火腿紅 etc. ‼️重點加咗「雙倍水牛芝士巴馬臣芝士🧀」未試過食芝士食到飽成咁,大家腸胃唔好真係食一塊好啦~ 食滯咗就唔好啦 ( ・᷄ὢ・᷅ ) pizza 餅皮非常厚,圍邊仲落咗黑糖漿,成見事非常韓式style 🇰🇷 鍾意甜鹹甜鹹嘅人應該會likey 💫 (𝘍𝘳𝘪𝘦𝘯𝘥𝘭𝘺 𝘙𝘦𝘮𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳: staff 話呢個黑糖可以分開上,照顧返啲鍾意食西式pizza 嘅客人 🫶🏻)【午市套餐 𝗟𝘂𝗻𝗰𝗵 𝗦𝗲𝘁】◐ 松露雜菌扁意粉 $98|7/10𝗠𝗶𝘅𝗲𝗱 𝗠𝘂𝘀𝗵𝗿𝗼𝗼𝗺 𝗟𝗶𝗻𝗴𝘂𝗶𝗻𝗲 𝗶𝗻 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 𝗧𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲 𝘀𝗮𝘂𝗰𝗲意粉份量超多,覺得
肉食狂人芝加哥薄餅

𝗠𝗲𝗮𝘁𝘆 𝗠𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗮𝗴𝗼 𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮

【午市套餐 𝗟𝘂𝗻𝗰𝗵 𝗦𝗲𝘁】

松露雜菌扁意粉
◐ 松露雜菌扁意粉 $98|7/10
意粉份量超多,覺得係平時嘅1.5倍 🍝 味道方面就同超市買嘅黑松露意粉醬差唔多,但就重返啲芝士味 💫 如果我細附近返工,會同同事兩份一個lunch set 再加小食 🍗

(午市套餐✨ 可以加錢要多款小食)
+ $18: 原味薯條

+$38: 炸雞2件
(可選原味/蜜糖茶未/雙重芝士/甜酸/經典甜辣/BBQ香辣)

🥢 @mr.k_pizzanchicken
📍地址:銅鑼灣登龍街36-48號登輝大廈地下B號舖