2023-09-28 88 瀏覽
好耐無食過麥當勞的早晨套餐,難得有日倒屎咁早起身同另一半去麥當勞食個早餐麥當勞新推出左深海狹鱈魚柳超值早晨套餐,諗住想試下,魚柳係實心既唔同其他餐廳食既魚柳鬆鬆散散,外皮都炸得香香脆脆,佢配埋蛋黃醬都唔錯,起碼魚柳冇咁多油早晨套餐個薯餅係必食的,以咁多餐廳整的炸薯餅味道黎講,麥當勞薯餅係我心目中佔有一定份量。另外有一樣野又係我喜歡的就係火腿扒芝士飽,我非常鐘意佢個火腿扒有個粒粒肉感個種口感,好快就食曬,以平民早餐黎講比一般茶餐廳真係窮人恩物黎,性價比好高呢排麥當勞取消左賣港式咖啡,所以點左一杯McCafe即磨鮮奶咖啡,呢間咖啡師拉花拉得唔錯,咖啡價錢比起某啲連鎖咖啡店價錢實惠好多,坐低慢慢飲都幾chill。餐廳都幾細心係玻璃杯外面圍左一圈紙巾捲防止咖啡太熱燙手,真係一個Good morning ~
深海狹鱈魚柳超值早晨套餐
炸薯餅(早晨套餐)
火腿扒芝士飽(套餐)
McCafe 即磨鮮奶咖啡
深海狹鱈魚柳超值早晨套餐
炸薯餅(早晨套餐)
火腿扒芝士飽(套餐)
McCafe 即磨鮮奶咖啡