路過此店不下十次,每次都會被門口個「窮撚賣咖啡」吸引眼球。喺出面望入去會見到下層採用純白色簡約設計,而行上樓先知樓上係帶波希米亞風格,有塌塌米座位。食物方面大為驚喜,必定係我喺旺角呢個伏cafe之地食過數一數二出色嘅食物,質素拍得住餐廳呢(◍¯∀¯◍)ꉂꉂ。𖦹 伏特加蕃茄意粉.原條深海八爪魚 $138醬汁濃郁,係滿滿嘅蕃茄酸甜味,非常開胃;八爪魚巨大得誇張,新鮮厚肉又彈牙;意粉掛滿醬汁但偏軟身,如果有返啲咬口則堪稱完美。𖦹 蟹肉明太子流心西班牙蛋餅 $98一切開蛋餅流心嘅蛋漿便緩緩流出,賣相吸睛;入面有粒狀馬鈴薯以及一絲絲嘅蟹肉,配上面頭嘅明太子醬,口感富層次。𖦹 抹茶菠蘿梳打 $46見成杯嘢青bb咁又真係一啖有曬抹茶同埋菠蘿味,清新特別之選。𖦹 士多啤梨奶昔 $56奶昔香甜濃郁,閨蜜表示approved。

𖦹 伏特加蕃茄意粉.原條深海八爪魚 $138

𖦹 蟹肉明太子流心西班牙蛋餅 $98
蟹肉明太子流心西班牙蛋餅

𖦹 抹茶菠蘿梳打 $46

𖦹 士多啤梨奶昔 $56

奶昔香甜濃郁,閨蜜表示approved。
2022-11-21
蟹肉明太子流心西班牙蛋餅