2023-11-01 162 瀏覽
本人和太太12年前Hallween結婚,所以每年都慶祝 Halloween結婚週年,早前行街經過此餐廳已一早 有Halloween佈置,就決定試吓光顧呢間餐廳,呢 晚餐廳都有Hallween嘅dinner set棟,每道菜都有 Halloween特色的圖案,整體全個set都ok,不過到最 後個甜品,我嗎Openrice寫明慶祝週年紀念,佢地 就介紹我一個藍莓芝士蛋糕+用朱古力醬在木盤上寫 Happy Anniversary,好啦,加少少錢,我都只係要求 加12呢個數字,因為結婚12週年,結果呢個Surprise 真係好驚喜,我老婆即刻發現佢地寫左Happy 12nd Anniversary, 12應該寫12th吧,但我們沒有即時投 訴,費事影響慶祝心情,只在埋單俾錢時叫侍應 提醒唧字果位廚師/職員,12th, 唔係nd囉。
2023-10-31
慶祝紀念