2023-09-16
呢間小店日頭就主打Brunch同咖啡☕️係星街呢個小區感覺就好悠閒好自成一角🌟 今次第一次晚上黎到🌛搖身一變成為Bar🍻主要Serve就配上小食😚 雖然店舖唔大但好Chill既感覺都吸引唔少外國人黎吹水🤪 店鋪職員都好Friendly係放工既好去處⭐️ Salted Caramel Espresso Martini ☕️呢杯Vodka 入口偏甜帶海鹽焦糖既黏稠感🍮配上咖啡味好香🤎 容易入口但係後勁幾強🤔⭐️ Philly Cheese Steak 🥩招牌既Bao一咬落去非常鬆軟🤍 芝士牛柳好Tender好有美式既風味🇺🇸調味用左Pickle 洋蔥同埋石榴籽🧅加添一點清爽感⭐️ Cheesy Meatballs 🧆大大粒肉丸肉味濃郁😋配上番茄醬同芝士香草🧀 惹味得黎好有意大利既感覺🇮🇹⭐️ Avo and Bacon Cheese Croquettes 🍘一咬落去芝士拉絲既感覺好邪惡👿配上牛油果同煙肉口感豐富得黎帶鹹香🥑
⭐️ Philly Cheese Steak 🥩
⭐️ Cheesy Meatballs 🧆