2022-02-26 84 瀏覽
嗰日去大坑嘅目的係要買曲奇餅🍪/冬甩🍩。人氣長期高企嘅Cookie Vission最近因為推出期間限定產品再次掀起話題。Match Brioche我無緣試喇,今次買咗兩款冬甩同買我最鍾意食嘅曲奇餅🍪總括嚟講呢間店售賣嘅食物味道係偏甜嘅…但係我又好想食👉🏻👈🏻(唯有安慰自己話間唔中邪惡一次都OK 啦)賣相無論曲奇餅或冬甩都精緻,外表漲卜卜,再加上款色都唔少,要決定買邊款味道真係有難度。我將peanut butter jelly donut翻熱食有流心效果,中間啲花生醬流出嘅時候真係好震撼😂😂不過講到尾我嘅至愛都係抹茶曲奇,裡面嘅抹茶醬真係夠晒濃郁又帶點苦澀味,我已經第三次回購呢款曲奇餅喇😬😬▫️Peanut Butter Jelly Donut (HKD40)▫️Hot Chocolate Donut (HKD40)▫️Matcha Macadamia White Chocolate Chip (HKD50)

▫️Hot Chocolate Donut (HKD40)
外賣自取