HEY‼️ I AM YOGOST❤️ fresh Everyday💫✨我是酸奶君✨..高山牛乳🐮 新鮮發酵,加上極彈口感 補血紫米💜,用上獨家工藝 秘製工序,造就出一杯嚼著喝的好酸奶🥛。-紫米特別鮮、彈,原來都好考工夫,需要6道工序方能生產出 合符品質既Q彈香甜紫米。而且每一份紫米,都必須係4小時之內融入酸奶中,考妙之處就是70°C紫米,剛好和4°C酸奶進行融合,碰撞出一杯獨特酸甜軟糯既紫米酸奶💕,難怪味道一切剛好。-分別有4種類系列:ll、ll、ll、ll,各有特色 款款都好想試呢。酸甜味道,又開胃又好喝 又不膩。-ll $39其中一款鮮果酸奶系列,Fruit Yogurt 飲落好fresh。用上新鮮草莓🍓 吃出粒粒口感,加上酸奶的味道,再帶點乳酪香甜,很配呢。ll其中一款童年元氣系列,from Childhood 用上花果蜜🌹,玫瑰感覺加配甜蜜,每一啖都充滿住玫瑰淡淡香氣,含有紫米好有咬口又煙韌。..而家仲有手機落單📲,唔洗排隊,輕鬆掃個QR Code 就可以安心`舒舒服服隨便落單啦,真係好方便啊。落單好Easy 你今日飲左未😋❓..即日起至30/4‼️ 仲做緊買二送一啊啊啊啊‼️ 真係

✨我是酸奶君✨

分別有4種類系列:
l[吃米酸奶]l、l[VC酸奶益生菌]l、l[鮮果酸奶]l、l[童年元氣]l,各有特色 款款都好想試呢。酸甜味道,又開胃又好喝 又不膩。

l[莓果粒粒 Strawberry Yogurt]l $39

l[墨紅玫瑰 Rose Yogurt $29]l

即日起至30/4‼️ 仲做緊買二送一啊啊啊啊‼️ 真係好抵啊啊啊啊。