2023-02-12 37 瀏覽
今日旺角行街行到口渴,去左旺角中心捐窿捐罅搵美食。見到依間堅果奶門口勁多人排隊,唔執輸緊係點都試下啦!😝門口牌上面寫住伯爵朱古力堅果奶蓋茶限量每日100杯,仲要前面幾個女仔個個都點,唔執輸緊係點都跟風叫一杯試下啦!店員非常之好,幫手揭開半個杯蓋,仲解釋要先食堅果奶蓋,再飲茶,最後溝埋堅果奶同茶一齊飲。堅果奶好幼滑,同朱古力味非常之夾,再飲茶就可以沖走甜膩感,感覺新鮮,每日限量100杯,手快手手慢冇呀真係😂另外亦叫左杯滿滿葡萄,微甜。甜味反而岩岩好,好清新好fresh, 每一啖都有葡萄🍇既味道衝上味蕾,飲完好解渴👍🏻👍🏻👍🏻仲可以係旺角中心搵其他野食,一邊行一邊飲,如果夏天飲一定會透清涼又消暑💦💦

外賣自取
  • 伯爵朱古力堅果奶蓋茶