2024-08-02
鍾意食燒肉?定鍾意打邊爐先?𝚆𝚑𝚢 𝚗𝚘𝚝 𝚋𝚘𝚝𝚑?!正所謂一分錢一分貨,CP 值絕對高嘅日式放題 燒肉店,佢唔單止有得任食鹿兒島薩摩和牛嘅燒肉🥓,仲可以涮涮鍋🍲 一個價錢有兩種享受,想點食都得😌極力推介「牛舞」🥳𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ我哋平日晚上時段,點咗最豐富嘅「薩摩和牛放題」HK$568, 可以任食120分鐘🤩仲送咗個薩摩和牛拼盤添😋:薩摩牛牛肋條,薩摩牛牛肩胛薄切,薩摩牛牛肩胛,薩摩壺漬牛肋條, 薩摩牛和牛粒呢個餐仲有141款肉類,而且質素都好高❣️小妹最愛 薩摩牛牛肩胛,無論燒肉定係涮涮鍋都好美味,充滿油花,入口即溶,真係食多多都唔怕🤭另外任食海鮮種類都好多,有🦀甲羅燒,🦐虎蝦,蒜香牛油帆立貝,韓國嘅蠔🦪,雞泡魚乾仲有磯燒鮑魚添啊🤩而打邊爐唔止要不停落薩摩牛,記得要點花膠芝麻軟綿綿,又好入味👍🏻餐廳除咗有火鍋配料自助區,仲有多款甜品同埋飲品任飲!日本放題可以一個價錢,任食鹿兒島A4薩摩和牛 , 仲可以燒肉+涮涮鍋兩種食法,啱晒我地鍾意食和牛嘅人啦🤭
一個價錢有兩種享受,想點食都得😌
極力推介「牛舞」🥳
𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍