經朋友介紹下試咗呢間薄餅店,不過就係外賣自取,外賣返到屋企先食真係大打折扣呀,但如果你想堂食的話就要有定心理準備,因為去外賣兩次都見堂食大排長籠,不過PIZZA真係堂食熱辣辣香脆先好味,期待疫情緩和再嚟試。 🍴藍芝士蘋果薄餅⭐️⭐️⭐️⭐️個PIZZA雖然無肉,但感覺好特別好得意,估唔到蘋果都可以當主角,蘋果咬落香甜濕潤,仲有濃郁蘋果香,同藍芝士非常夾,不過略嫌芝士太少。 🍴香烤黑椒鷄翼 (5pcs)⭐️⭐️呢個鷄翼無乜特別,唔會好辣,但我感覺太過油膩。 🍴蕃茄芝士焗肉丸 (5pcs)⭐️⭐️⭐️第一次食真係激讚,因為肉丸夠新鮮彈牙,而肉汁又豐富,蕃茄醬濃度又剛好接近杰身,配埋面層芝士一齊食非常正;而第二次食肉丸水準不變,但個蕃茄醬就變得水汪汪,質感唔實在變差了 。 二人共消費: $230

🍴藍芝士蘋果薄餅⭐️⭐️⭐️⭐️

🍴香烤黑椒鷄翼 (5pcs)⭐️⭐️
呢個鷄翼無乜特別,唔會好辣,但我感覺太過油膩。

🍴蕃茄芝士焗肉丸 (5pcs)⭐️⭐️⭐️

二人共消費: $230
2020-09-14
20 分鐘 (外賣自取)
  • 藍芝士蘋果pizza