2024-05-06 59 瀏覽
今日要返工,要喺返工之前食一個午餐,所以唯有揀最方便嘅外送平台,今日想食好耐都冇食過嘅KFC,所以揀咗(一人飯堂精選)我用咗唔同嘅角度去分析一下今次嘅餐飲體驗。家鄉雞扒包份量方面,硬係覺得個包好似細咗,可能係我太耐冇食,都唔記得本身個包係咪咁洗嚕。另外啊,喺味道方面,依然係家鄉雞嘅味道,個人嚟講係覺得味道係保持到咁多年來嘅味。整體嚟講係好味嘅。亦唔會話太油膩。香蜜鬆餅呢一個真係意外驚喜,本身我睇錯咗以為係熱香餅,點知原來係鬆餅。食咁多年KFC,今次係第一次食佢嘅香蜜鬆餅,估唔到個味道原來係好好食,鬆餅好鬆化,嗰種香蜜嘅甜味唔係好死甜,你食完一啖之後會想再食第二啖。熱即磨咖啡正正常常冇咩特別。人均消費:$41加兩蚊平台費等於$43改善方案:個包大啲嘅話會開心啲。

我用咗唔同嘅角度去分析一下今次嘅餐飲體驗。

家鄉雞扒包

香蜜鬆餅

熱即磨咖啡
正正常常冇咩特別。

人均消費:$41加兩蚊平台費等於$43
改善方案:個包大啲嘅話會開心啲。
外賣送餐