2022-10-24 187 瀏覽
(๑⃙⃘♥‿♥๑⃙⃘) 珍珠帶子蜆肉配海膽醬忌廉意大利飯🍛-我最愛uni💖,見到海膽呢兩個字就肯定唔會放過個Menu🤣初頭我仲以為自己叫咗海膽嘅意大利粉,點不知店員話俾我知原來係意大利飯嚟㗎😱我唔理佢三七21,一定要order咗先。帶子同埋蜆肉嘅份量都幾多,海膽將令到兩款海鮮更加能夠提出鮮味。佢嗰海膽醬汁又甜又creamy,愛了愛了。(ღ♡‿♡ღ) 香煎嫩滑比目魚配檸檬刁草忌廉汁🐟-估唔到經過香煎嘅比目魚仍然十分滑溜,油香十足,外皮酥脆,肉質鮮嫩❣️。配埋個檸檬叼草忌廉汁,感覺10分清新,就咁聞落去已經覺得幾重魚味🐟,最緊要係佢一啲都唔會有腥臭味。越食越上癮😆。下次再黎都要叫返呢一個比目魚。💁🏻‍♀️小妹評分📋1️⃣食物分量十足,淨係嗌兩個主菜已經好夠飽2️⃣兩款都係海鮮嘅主菜唔會好腥3️⃣店員態度友善,又有禮貌今次評分有⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️五粒星係最高嘅分數💯我同我男朋友都話下次要再嚟食,喺尖沙咀更方便嘅地區一定要再嚟😍
(๑⃙⃘♥‿♥๑⃙⃘) 珍珠帶子蜆肉配海膽醬忌廉意大利飯🍛

(ღ♡‿♡ღ) 香煎嫩滑比目魚配檸檬刁草忌廉汁🐟