餐廳: 牛角Buffet (美麗華廣場1期)
資訊:

2023-02-13 590 瀏覽
自從有一次同朋友散叫食牛角,食咗每人四百幾蚊之後,自此我同大食朋友食通常我都會選擇去牛角放題。今次揀了中價既level 3,正價時段408加一。100分鐘仼食, 已經有齊雞牛豬同幾款海鮮,(level 1+level 2+level 3 既食品)仲,有出邊擺放嘅食品例如牛角飯,沙律,飲品,甜品,配料等。當然我哋主力就梗係level 3 既食品。美國SRF安格斯和牛牛肩肉,牛味重。而我同朋友們就鐘意食澳洲/美國和牛牛板腱,入口即溶哦,滿滿嘅牛油香味。就算煎得熟得滯都仲係好香。非常好食。另外黃金魷魚,出邊嘅放題比較少見。

另外黃金魷魚,出邊嘅放題比較少見。