2015-07-20
書展人山人海去拼搏之前梗係要食飽啲先喇就係會展隔離之前叫三里屯揀咗Trafalgar 見到Holiday Brunch 好抵食而且係最多客人入座嘅所以毫不猶豫就揀 Trafalgar啦熱情嘅菲律賓籍waitress引領進內見到酒吧睇波設計播着球賽時是很緊張平時就可以放輕鬆一張張英式真皮古董sofa坐得好舒服最鍾意就係佢嘅樓底夠晒高裝潢感覺貴氣優雅啊Local English Pub styleOrder 了兩個brunch套餐仲有餐湯或者沙律揀我就揀沙律啦雞肉凱撒沙律有羅文生菜雞肉烤得好嫩滑麵包粒車厘茄巴馬芝士Dressing with 凱撒沙律汁感覺夠晒青新仲有我最喜歡嘅水牛城雞翼水牛城雞翼 83/6pcs(辣味)雞肉肥味夠汁雞皮cook得夠脆最正係d辣汁辣得好過癮伴碟到一啲唔馬虎沙律菜加黑醋橄欖油回味無窮~堅好食傳統火腿蛋鬆餅 98Traditional Egg Benedict伴碟沙律菜都一啲唔馬虎整體健康又唔肥膩值得一讚流心的荷包蛋荷蘭醬汁十分 creamy蛋漿跟醬汁融為一體英式鬆餅把精華都吸收了夾著肉質鬆軟的火腿一起吃好滿足烤牛肉 178ROAST BEEF配焗薯青豆紅蘿蔔約
去拼搏之前梗係要食飽啲先喇 就係會展隔離
之前叫三里屯
揀咗Trafalgar
見到Holiday Brunch 好抵食 而且係最多客人入座嘅
所以毫不猶豫就揀 Trafalgar啦 熱情嘅菲律賓籍 waitress
引領進內見到酒吧睇波設計
播着球賽時是很緊張
平時就可以放輕鬆 一張張英式真皮古董sofa
坐得好舒服
最鍾意就係佢嘅樓底夠晒高
裝潢感覺貴氣優雅啊 Local English Pub style Order 了兩個brunch
套餐仲有餐湯或者沙律揀
我就揀沙律啦 雞肉凱撒沙律
有羅文生菜
雞肉烤得好嫩滑
麵包粒
車厘茄
巴馬芝士 Dressing with 凱撒沙律汁
感覺夠晒青新 仲有我最喜歡嘅水牛城雞翼 水牛城雞翼 83/6pcs(辣味)
雞肉肥味夠汁
雞皮cook得夠脆 最正係d辣汁
辣得好過癮
伴碟到一啲唔馬虎
沙律菜加黑醋橄欖油
回味無窮~堅好食 傳統火腿蛋鬆餅 98
Traditional Egg Benedict 伴碟沙律菜都一啲唔馬虎
整體健康又唔肥膩
值得一讚 流心的荷包蛋