2020-09-24 3448 瀏覽
再次嚟幫襯呢間餐廳,我今次係食佢嘅lunch﹐之前呢就係食夜晚嘅。佢lunch係有一啲set嘅,$168+10%。可以揀一個前菜,朋友choose 左hummus﹐我揀咗個燒茄子roasted eggplant, 但出到嚟個樣完全唔係我想像嘅。 你睇得出佢係茄子嗎?我就睇唔出呀!佢lunch set仲包咗一個沙律嘅,呢種應該係一啲希臘式嘅沙律,底下有greek yogurt﹐上面嗰啲我查過係一啲翡麥,食落好似炸過嘅脆米咁,幾好食喎!沙律外仲有一啲蔬菜,健康既感覺! main就可以揀個wrap嘅,我同朋友都揀咗喺雞肉。你見到佢個bread有啲似pita bread﹐ 但係就比較厚身同埋油少少。佢夾左啲洋蔥,番茄同埋燒雞肉,仲有一啲醬料,同埋最特別呢就係你見到佢居然有炸薯條喺入邊㗎!食完呢度我已經覺得超級飽,因為greek yogurt係好高蛋白質,所以食完都幾飽,但係我朋友超大食,佢話仲係未飽,所以就加錢叫咗一個甜品,係cheesecake.又係好滿足嘅一餐,覺得呢間餐廳我會再嚟幫襯嘅!

你睇得出佢係茄子嗎?我就睇唔出呀!

沙律外仲有一啲蔬菜,健康既感覺!

又係好滿足嘅一餐,覺得呢間餐廳我會再嚟幫襯嘅!