2018-11-22
今日同同事食飯,見到傳單lunch有半價可食75分鐘,就去試吓,我哋一行11人,分開兩台,每台有兩個爐, 有六款唔同嘅雞選擇,咁我哋每台就叫咗四款,因為每個爐可以叫兩款,有唔同辣度嘅雞辣雞,亦都有唔辣嘅雞! 因為只有75分鐘,一落完order我哋就即刻出去拎嘢飲沙律,仲有呢冷盤泡菜,幾分鐘後的雞就上嚟,大概要炒10分鐘,就可以叫工作人員幫我地加芝士再翻炒,的雞食到差唔多,可以再加飯或面去炒埋啲雞,食晒仲可以加湯打邊爐,肥牛豬肉係任叫,出邊仲有丸蝦同埋珍珠帶子可以拎,食到差唔多就出去拎雪糕🍦!我哋只係叫咗一隻辣椒辣度嘅雞,所以啲雞係唔太辣,啲雞肉幾滑同好入味,佢的雞有兩三種食法,食完之後其實飽到嘔!芝士,八爪魚,同雞都係任叫!肥牛同啲丸都OK,係個雪糕冇咩味!如果係平日唔使返工可以揀110分鐘慢慢食, 75分鐘係有啲趕,我哋每人埋單都係$119!
肥牛同啲丸都OK,係個雪糕冇咩味!