2018-03-14 107 瀏覽
今晚又想食牛扒!(help 呢排成日都想食肉•••🤦‍♀️🤦‍♀️) 所以搵左呢個有澳洲和牛既西餐廳滿足下我個肚仔😝 佢個澳洲M7和牛星期一至四做半價!好似好抵咁😝所以我叫左份肉眼試試☺️(原來佢每晚提供一種架咋 肉眼/西冷) 口痕得濟 仲加多個小食! 要左炸蠔同忌廉蟹餅😗😗 個炸蠔好juicy!我一叉落去 d汁飛左出黎😂所以大家小心d食😋 忌廉蟹餅我就麻麻地 因為原來我唔中意咁既忌廉整法架🙈😂 但加$32就有兩款小食都好抵下☺️食主菜和牛肉眼先😍😍😍 佢上黎原來係要自己切架😂(我懶😂😂) 跟staff既recommendation 我要左五成熟😛好易切開 唔驚老哂😛 食落好有牛味😍😍肥瘦位都有!真係唔會好老!切開既顏色幾靚😍仲要力讚既係個炸蕃薯條😋炸得好香 無萬年油味 好特別下 唔使成日食薯條咁boring👍跟餐既我又加左少少錢飲抹茶啦😚😚😚個抹茶鮮奶雖然個拉花唔太明顯睇到 可能係顏色問題 但口感好滑 比坊間既抹茶味甜少少 但又唔會過甜 應該適合大眾口味既😛餐廳有高枱又有side table 都幾好坐 overall既cp值都幾高 下次再黎可以試埋西冷😝

澳洲M7和牛肉眼

切開既顏色幾靚😍