2018-09-12 1376 瀏覽
荃灣既大鴻輝出名係排隊之城,為免一到晚飯時間要等得耐,我一個人就黎左一樓既magic touch! 之前已經係網媒睇過,係爭鮮既副線,高級版。又有新奇既高速車,大人細路都爭住like!我六點左右已經到左餐廳,唔洗攞飛已經安排到入座一入到去,同爭鮮好唔同,當然有個平版點餐。其次,杯,筷子,匙羹,仲有紙巾就係頭頂;茶有綠茶/玄米茶茶包,我當然要試下玄米茶啦!平版對於後生都易上手,對於老一輩,我見職員都樂意提供說明都協助食物標榜即叫即做,每個order可以點四樣野。我叫左幾樣:1.厚切三文魚壽司(一貫)-真係好厚切2.海老雙拼-鮮度okay3.黃金魷魚壽司-紫菜仲係脆身4.炸軟殼蟹(需時10分鐘)-呢個堅係要like! 即炸,無乜萬年油味,夠晒大隻!唔似得出邊果啲好腥好縮水,仲有蟹膏見到!5.帶子壽司(特價$28兩件)-夠厚身,正!食物款式都多樣化,由前菜,定食,烏冬,飯,炸物,到甜品飲品...好多都係爭鮮無既當然,價錢都比較貴少少啦!唯一要彈既,就係啲壽司飯,都係似爭鮮凍冰冰既機器飯,如果係飯既調味同溫度著手,肯定更加客似雲來!我今次食得好開心,服務幾好;中間有收下碟,無俾人催埋單! 高速
!

!

我六點左右已經到左餐廳,唔洗攞飛已經安排到入座

食物標榜即叫即做,每個order可以點四樣野。我叫左幾樣:
1.厚切三文魚壽司(一貫)
-真係好厚切
2.海老雙拼
-鮮度okay
3.黃金魷魚壽司
-紫菜仲係脆身
4.炸軟殼蟹(需時10分鐘)
5.帶子壽司(特價$28兩件)
-夠厚身,正!

我今次食得好開心,服務幾好;中間有收下碟,無俾人催埋單! 高速線好處好多,基本唔會漏單,隨時睇到叫左咩野~

我覺得可以食完先再落order,其實張檯好細,如果隔離有人就會好迫!
帶子壽司
黃金魷魚壽司
炸軟殼蟹
海老雙併
厚切三文魚
2018-09-12
5 分鐘 (堂食)
帶子壽司
炸軟殼蟹