餐廳: Itamama (荃新天地2)
資訊:

2023-10-02 145 瀏覽
滑蛋三文魚龍蝦湯螺絲粉👎🏻🗑️未試過覺得啲食物垃圾到要俾劣評🤡但..上菜見到已經覺得少伏🤢啲湯好稀,煙三文魚得嗰幾條仔都算。🤏🏻飲啖湯完全零龍蝦味🦞❌似淡嘅蕃茄湯加鹽🥫啲螺絲粉淡茂茂🤮唔知自己食緊咩🤯跟餐嘅蒜蓉多士🍞應該係一早整定,上枱嗰陣已經凍哂,變得難咬😵‍💫問個侍應點解無龍蝦湯味,就咁望兩眼就走咗去,服務態度真係好㗎啫🤗最普通嘅熱檸水都唔掂👹無檸檬片🍋淨係落濃縮嘅檸檬汁溝熱水,酸到兩個點😓濃縮嘅檸檬汁應該係用於煮食/cocktail嘅時候調味(?)🫠食到咁上下聽到隔離枱問個待應🍝點解佢個肉醬意粉冇肉醬😹但公道啲講,試過佢嘅焗豬扒飯係唔錯嘅,平時嘅下午茶pizza都ok的🍕只可以話廚房人手不足真係好影響食客嘅感受😮‍💨
滑蛋三文魚龍蝦湯螺絲粉👎🏻🗑️
未試過覺得啲食物垃圾到要俾劣評🤡但..

食到咁上下聽到隔離枱問個待應🍝點解佢個肉醬意粉冇肉醬😹

只可以話廚房人手不足真係好影響食客嘅感受😮‍💨