2019-09-07
👉🏻Mini Danjang Pork Belly Cheese💲90迷你大醬五花肉熔岩比薩🍕驚兩個人食唔晒成個pizza 所以叫我迷你版 點知真係好迷你😹一個手掌咁大🖐🏻外形似包多過pizza😹佢個pizza皮幾厚幾軟熟👍🏻入面裝住超多芝士🧀有拉絲架我個frd拉咗好耐先斷😹中意芝士一定要食!不過五花肉好少得兩片😕〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻Seafood Kimchi Korean Pancake💲168泡菜海鮮煎餅呢個又出奇地好大份😹兩個人食一定食唔晒🤣塊煎餅幾厚身幾重泡菜味(因為我覺得有啲辣🌶🤣)海鮮唔算多但有咁囉😹〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻Fried Dumpling💲58韓式煎大餃子🥟呢個同menu好大分別 menu得兩隻仲要好大隻 但上枱係四隻正常size😹餃子皮偏厚 餡唔算多汁 普通〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻Peach Soda💲27韓國蜜桃梳打🍹👉🏻Pear Juice💲25韓國果肉果汁(梨)🍐呢到好多飲品選擇 有米酒有燒酒又有果汁 一定有一款啱😹〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️覺得呢間都幾好坐 兩個人都比張大枱 食一個鐘坐三個鐘傾足全程😹啲職員幾nice〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️Angry O
迷你大醬五花肉熔岩比薩🍕
👉🏻Pear Juice💲25
韓國果肉果汁(梨)🍐
呢到好多飲品選擇 有米酒有燒酒又有果汁 一定有一款啱😹
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Angry Oppa Restaurant & Bar (尖沙咀)
📍尖沙咀金巴利道73號地下A舖