2018-09-20 407 瀏覽
呢排成日想打邊爐,見到呢間好評No.1既餐廳就一於要食下!去到8點鐘book左枱好快都安排到入坐。醬料齊全,不過其實用唔著(湯底夠曬味!)一坐底見到有野送咁緊係唔執輸啦!大大杯,鹼檸夠味👍🏻👍🏻👍🏻叫左份細既手切肥牛,結果一d都唔細!好有肉味!羊肉都正,但就冇咩蘇味(我個人鐘意蘇d😂),咁佢就岩曬d唔鐘意羊蘇味既人啦!墨魚滑爽滑彈牙!份量有成個杯咁多,整返開一粒粒都可以整到10幾廿粒內嫁。呢個幾得意,唔會浸落湯就即刻淋曬,要好肉肥牛咁滾多2滾但都重係好脆口,係我食過以黎最脆既響鈴!講咁耐都唔記得咗介紹個湯底,因為鍾意食辣,所以無論佢其他湯底幾吸引我今次都係揀麻辣。勁多料!不過台式既火鍋一向辣都唔會太辣,所以我揀大辣。同預期一樣,叫大辣就岩岩好啦,台式香辣,唔會有好麻既感覺,入面重比我食到有龍眼!本身湯底都已經有五六件鴨血,另外仲可以免費追加,免費都咁多份量!超正!飽到差啲食唔落個薯粉!薯粉彈牙唔會一patpat!整體來講雖然價錢唔算平但係分量超多,加上質量非常好,抵食!
呢排成日想打邊爐,見到呢間好評No.1既餐廳就一於要食下!

去到8點鐘book左枱好快都安排到入坐。
醬料齊全,不過其實用唔著(湯底夠曬味!)
一坐底見到有野送咁緊係唔執輸啦!
鹹檸七
大大杯,鹼檸夠味👍🏻👍🏻👍🏻
手切牛肉(細)
叫左份細既手切肥牛,結果一d都唔細!好有肉味!

羊肉片
墨魚滑
即炸響鈴
麻辣鍋(大辣)
鴨血
薯粉
飽到差啲食唔落個薯粉!薯粉彈牙唔會一patpat!

整體來講雖然價錢唔算平但係分量超多,加上質量非常好,抵食!
鹹檸七
手切牛肉(細)