2022-08-25
之前同同事食過其他分店都覺得好好食,今次同朋友去新分店,除咗有打卡位,食物水準同賣相都係keep得咁好!頭盤叫了肉食者沙律($118), 新鮮雜菜加上炸雞和雜莓,健康又開胃!叫了新張優惠既海鮮拼盤($398), 有齊各種頂級海鮮,包括澳洲波士頓龍蝦,日本磯燒鮑魚,新西蘭青口,法國虎蝦同加拿大翡翠螺!龍蝦好大隻,鮑魚超爽口,蝦同螺肉都超新鮮,真材實料,冇諗過樓上cafe都可以整得咁出色仲叫左渾身是海膽虎蝦pizza ($240),超厚拉絲既芝士層,配上啖啖肉既軟滑海膽同新鮮虎蝦,成個感覺好match,食到停唔到口!飲品叫了73.5%朱古力最好味($48), 黑朱古力味濃唔會太甜,又rich 又creamy!!我黑芝麻你個奶($48), 上面係奶蓋加好香既芝麻奶,milky 得黎又清新!同朋友慶祝生日點都要加件cake,朱古力香蕉creffon ($68), 千層加香蕉,crunch同朱古力夾心,層次分明,食得到幾層口感!豆腐芝士($68), 豆腐味好出,啱晒唔鐘意食咁膩既朋友,質感軟滑,原來係自家製唔怪之得食落咁足料!仲叫左個水蜜桃花茶($56),超清新又香甜!
仲叫左個水蜜桃花茶($56),超清新又香甜!