2014-04-10 1509 瀏覽
當日家大細,有老有嫩去梅窩渡假一天。。。 晚餐,我地去左泰味屋。 首先講下環境先: 店就細細間,遲去可能要坐出門口餵蚊。因爲一到傍晚,超級多蚊。。。 不過外國人都會喜歡坐外面。。。這個餐廳不會讓你想坐耐啲,真係食完就想走。。。因爲細間,裏面樓底低,又暗。(除了第一張臺外,即我們的座位。)食物質量:我們點了這些菜。。。想再點,但唔知叫咩好。。有啲又話賣嗮。。(但係晚餐我地係第二枱客。。)柚子沙拉 :一般水準薄餅  :好食! 我們再點多一碟! 青咖喱雞   這個汁好正,喜歡吃辣的,一定喜歡。泰式明爐魚 :一般泰式肉碎炒蛋 :一般 泰式炒通菜 :一般,也是一般的咸。泰式炒蜆 :good 千層糕 :ok ... 熱食,特別椰青 :good  服務質素:其實服務都不算差,但當我地叫服務員幫我地影張合照。。。三個人你推我,我推你甘。。。。真係好唔開心。。。場面超級尷尬。。。所以,如果同honey 去, 就惟有自拍拉。。。免爲難人。。。 唉。。

首先講下環境先:

食物質量:

柚子沙拉 :一般水準
薄餅
:好食! 我們再點多一碟!
青咖喱雞
  這個汁好正,喜歡吃辣的,一定喜歡。
泰式明爐魚 :一般
泰式肉碎炒蛋
:一般
泰式炒通菜 :一般,也是一般的咸。
泰式炒蜆
:good
千層糕 :ok ... 熱食,特別
椰青
:good