2007-09-20 4 瀏覽
9/19 晚早左放工同男人一齊去試下呢間新野大約7:00PM 到, 要等50幾張, 於是走左去SHOPPING, 估唔到7:30 番黎就已經有位喇, 太LUCKY 啦....可惜得兩個人試唔到好多野, 淨係叫左個KING LOBSTER PIZZA ($198) 同拼盤($7X) 就已經飽鬼死個LOBSTER PIZZA 好似貴左D, 但其實真係好多料又好味,成12" 長(分為6件, 同PIZZAHUT 既普通批差唔多大)雖然D股票未贏錢, 不過人一世物一世試下啦~~拼盤有3樣野, MOJO D 薯味真係好正, 可惜我唔LIKE 果D香料味。蝦同雞翼都幾好(我覺得有些少似RUBY TUESDAY)有D人話SERVICE 好差, 我又唔覺噃~~ 尋日都好多哥仔帶位, 又比我換位, 服務幾好啊~~ 可能之前太新未摸熟啦總括黎講, 我都會再去, 不過會叫埋D 朋友去, 叫多D野試下。
9/19 晚早左放工同男人一齊去試下呢間新野

雖然D股票未贏錢, 不過人一世物一世試下啦~~

可能之前太新未摸熟啦