2023-01-18 608 瀏覽
食第一樣前菜我已經😍眼,佢連個伴碟蓮藕片都超好食,口感好似食薯片咁,不過係健康版。希望可以出小食包,可以攞返工食😁昆布木魚清湯配關西產蜆海膽忌廉汁配南非鮑魚意大利白海草面配帶子飛驒牛配喜馬拉雅山岩鹽板蟹膏配長腳蟹長腳蟹麵鼓湯柳應廷MVP雪魚柳我個人最鐘意食帶子,飛驒牛,雪魚柳(其實樣樣都好食)😋識我嘅人都知我唔食帶子,個呢個嘅帶子真係好好食,好彈牙,伴碟嘅白海草點埋D醬食超夾。飛驒牛好食唔洗多講,配喜馬拉雅山岩鹽板賣相100分,輕輕將飛驒牛點上喜馬拉雅山岩鹽,就已經回味無窮😋柳應廷MVP雪魚柳係阿Jer推介,果然冇介紹錯,先將忌廉汁加上洋蔥煮,同時煎香雪魚柳再放到洋蔥汁上焗多一陣,食嘅時候入哂味,最後大家連汁都冇淨咁食哂🤣另外想讚下子煒師父同淳師父,佢好詳細咁講解每樣食材,又同客人互動傾計,所以全晚我地食得好開心🥰黎緊會再去多次,期待其他菜式
希望可以出小食包,可以攞返工食😁

昆布木魚清湯配關西產蜆
海膽忌廉汁配南非鮑魚
意大利白海草面配帶子
飛驒牛配喜馬拉雅山岩鹽板
蟹膏配長腳蟹
長腳蟹麵鼓湯
柳應廷MVP雪魚柳

我個人最鐘意食帶子,飛驒牛,雪魚柳
(其實樣樣都好食)😋

黎緊會再去多次,期待其他菜式