2021-10-26 395 瀏覽
鬍鬚仔既burger我敢話係大西北第一名!我心目中最抵最好食 CP值長佔榜首食過不下十次 好似十次有八次都係食至尊牛堡配料有煎蛋 好彩係會流心流到下面2幅圖咁樣(外賣翻屋企所以個bell有少少走樣)正常就係會煎熟蛋 但蛋黃都係好濃厚又gooey仲有蕃茄 生菜 大大塊車打芝士 煙肉 炸到金黃既洋蔥圈 同足40OZ既漢堡扒 咬落去啖啖肉汁so juicy🤤💛 一拎起手 就feel到敍手 個burger 層層叠叠到鬼死咁厚🤪 個口稍為細小小都咬唔曬成個!加埋蜜糖芥末醬汁 同肉汁既鮮味相得益彰🤟🏻每一啖都係no bullshit let’s go既天堂級享受😇個bell先賣$46 同其他同類舖頭比 簡直好似買一送一咁抵🤑🤑伸利 餐餐都自費 咁jeng shit既野食 窮都要頂硬上🤯 配餐就有好多款揀啦有樣缺點就係近幾次飲佢個無辜湯都偏粉同冇乜味🥲 可能多人嗌質素有啲唔穩定粗薯條又係必食 唔係港式粗薯手切扁扁既粗薯條 外脆入面食到充滿薯肉如果食過粗薯就推薦洋蔥圈🧅炸到金黃色加埋他他醬 肥仔至愛🤤 脆香雞翼個人認為一般 可以嗌翻其他特色芝士條 雞軟骨 沙律正常發揮 任君選擇🤩
鬍鬚仔既burger我敢話係大西北第一名!
我心目中最抵最好食 CP值長佔榜首
食過不下十次 好似十次有八次都係食至尊牛堡
配料有煎蛋 好彩係會流心流到下面2幅圖咁樣
(外賣翻屋企所以個bell有少少走樣)
正常就係會煎熟蛋 但蛋黃都係好濃厚又gooey
仲有蕃茄 生菜 大大塊車打芝士 煙肉