2019-07-23 124 瀏覽
👓香蕉梳乎厘班戟x3.6牛乳軟雪糕及楓糖漿 $58老實講班戟質感太淋吾夠梳乎空氣感,食落有點兒過濕潤,但勝在班戟好重香蕉味,明顯班戟漿係加咗香蕉蓉攪拌而不是馬虎交貨!意外驚喜😋牛乳軟雪糕好重奶味非常軟滑,配有兩條切開咗一半嘅焦糖香蕉🍌班戟和配料好夠甜所以唔落楓糖漿都得。雖然班戟質感不算太好,但勝在配料好豐富,整體唔錯👍🏻評分:7/10👓3.6牛乳炒蛋火腿及多士+日式叉燒湯意粉 $49(包飲品)選用和軟方包軟熟唔錯,炒蛋好濃牛乳又滑。叉燒夠淋,清湯都真係幾清清地,如果係烏冬會更夾好食!評分:7/10👓凍檸茶 超難飲!無茶味檸檬又苦澀。⭐️收銀落單員勁差勁!!!menue寫pancake飲品要加+$8所以以為Daily Set叉意炒蛋都係唔包飲品要加錢,於是加了錢要杯凍檸茶。點知俾完錢攞埋飛返卡位等,個員工行過黎話:小姐,你另外個餐有杯飲品架你想要咩我心諗:xxxx 你而家先走黎講?!落單果陣你唔係應該有責任提醒顧客其中一個餐包餐茶架咩,令我白白浪費咗8蚊加杯凍檸茶,仲要係超難飲先弊,飲左真係兩淡就放低!
香蕉梳乎厘班戟x3.6牛乳軟雪糕及楓糖漿
👓香蕉梳乎厘班戟x3.6牛乳軟雪糕及楓糖漿 $58
雖然班戟質感不算太好,但勝在配料好豐富,整體唔錯👍🏻
評分:7/10
3.6牛乳炒蛋火腿及多士+日式叉燒湯意粉
評分:7/10

👓凍檸茶
超難飲!無茶味檸檬又苦澀。
我心諗:xxxx 你而家先走黎講?!
香蕉梳乎厘班戟x3.6牛乳軟雪糕及楓糖漿