2023-09-06
ෆ⃛ Deer Coffee ෆ⃛✨❕建議收藏❕✨每年八月去西貢都非常之有暑假嘅感覺🏖️ 仲有唔同嘅cafe可以揀❀ 呢間出面有個草地設計係pet friendly 可以帶埋寵物一齊嚟❣️♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .:*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜♡ All day breakfast $118 ♪ 食材有煙三文魚、煙肉、薯餅、德國腸、牛角包、炒蘑菇同滑蛋等等。薯餅炸得非常香脆,炒蛋嫩滑,牛角包唔算超級酥脆但有牛油香🧈其他食物都保持到水準٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿ / 5 煙三文魚鮮果沙律 $88 ♪ 份量真係好足夠!煙三文魚塊,除咗沙律菜之外仲有橙、火龍果、提子、青瓜等等,淋上有柚子醬汁,酸酸甜甜🍬完全滿足夏天想食fresh 啲嘅心情*ˊᵕˋ)੭ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿ / 5 Lychee soda $49♪ (算係Hidden Menu😹😹因為喺menu搵唔到,但係scan QR code就出現🧚🏻荔枝extract x soda 成杯都係透明感,上邊仲有三粒荔枝果肉好清甜ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿
All day breakfast $118 ♪
ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿ / 5
煙三文魚鮮果沙律 $88 ♪
ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿ / 5
Lychee soda $49♪
ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿ / 5
Blue lemonade $55 ♪
好靚的藍色漸層lemonade飲落比soda更fresh 🍋
ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿ / 5
✼ 加一服務費✔︎(五至日收取)
ෆ̈ Deer Coffee (西貢)
✇ 地址:西貢市場街25號地舖
Follow ig for more reviews: eatwithnnat✨