2023-03-28 39 瀏覽
食Pizza梗係嚟呢一間,因為佢啲Pizza即叫即整夠晒新鮮。佢地Pizza 係handmade Sourdough pizza,食落去特別煙煙韌韌😋我哋揀咗二人餐,每位$238。套餐包括:Noshe 、Wings、Salad、pizza 或pasta 各一。兩杯飲品。小食揀咗扭扭薯條,薯條夠大份,而且好香脆好好味!雞翼揀咗威士忌燒烤炸雞翼。雞翼炸得香脆,而且充滿燒烤醬,肉質幾滑。腐乳汁凱微莎律呢個非常之特別,用上腐乳汁,而且仲有叉燒。Pizza揀咗cheese Burger。餡料豐富有好多漢堡肉、酸瓜等,好味。餐廳有好多tap beer選擇、當中包括本地品牌。除咗啤酒,仲有好多其他飲品,我哋揀咗mocktails!GAMAYMELATI | LEMON | STRAWBERRY PUREE |ORANGE FLOWER WATER | TONIC味道酸酸地,MELATI 味道突出。ISLAND BOYPINEAPPLE JUICE ORANGE JUICE | LIME | SPRITE| STRAWBERRY PURE | PASSIONFRUIT PUREE呢杯果味香濃,甜甜酸酸

小食揀咗扭扭薯條,薯條夠大份,而且好香脆好好味!

腐乳汁凱微莎律呢個非常之特別,用上腐乳汁,而且仲有叉燒。

GAMAY
ORANGE FLOWER WATER | TONIC
味道酸酸地,MELATI 味道突出。

ISLAND BOY
呢杯果味香濃,甜甜酸酸咁好飲!

另外餐廳有freeflow 飲品優惠,2個鐘任飲$300/位 加一。 有酒精及無酒精飲品。5種啤酒加梳打、House Red & White Wine、罐裝Higherthan、Highball、梳打、檸檬水、果汁等等。