2018-09-20
今日約咗朋友踩單車🚲 中途經過科學園 有啲肚餓所以去咗睇吓有咩食 見到呢間餐廳有下午茶餐 就入咗去試🙊 好似樣樣都好吸引 最後我地兩個人嗌左三個餐 係一個好豐富嘅下午茶餐😬我地嗌咗一份炸魚柳薯條 烤玉米片配肉醬芝士 同黑松露烤菇薄餅🍕 上菜速度都幾快 上枱時都熱辣辣😗 賣相仲好吸引 見到都流晒口水呀🤤我特別中意食黑松露烤菇pizza! 佢有好多芝士 而且餅底夠薄 焗完出嚟個邊係脆卜卜嘅😋 而佢嘅菇味同個pizza 好夾而烤玉米片配肉醬芝士 都好好味🐷 肉醬唔算好多 但份量啱啱好 唔會太咸 一路傾計一路食呢個玉米片就perfect喇👏🏼 拎起啲玉米片仲有拉絲添😻一份炸魚薯條有三條魚柳🍟 每條魚柳都好大條 魚身好滑 配埋沙律醬真係好好食🐟 薯條就係切粗條嘅 份量相當足夠 餐廳仲有個自助區比你自己拎需要既醬汁🤤總括嚟講 呢間餐廳環境幾舒適 又有部大電視 係嘆茶一流既地方😎 踩單車踩到攰 入嚟食個tea差差電就最適合啦