2022-07-20
生活係香港所有野都變得好急速,有時候需要放鬆唞吓氣既😚😚早前與朋友仔相約放假去食個Lunch傾吓計,於是網上搵左呢間地點又方便既Cafe☕️當到達時,服務員💁好快速招待並帶我們入座,觀看一下環境不算太大,但整個感覺非常寬闊及舒適👍🏻👍🏻👍🏻平日同下午茶時段唔算多人,但呢到都算幾多野玩,如果鍾意一班人玩好推薦❤️❤️有得玩又有得食😹💁😋今次我地揀左個2人套餐,價錢合理得黎到上食物真係覺得超值,因為大份到我地食唔食,應該3個就岩岩好😹😹😹首先上菜就餐包同湯,味道都Ok唔算太特別~之後其他食物陸續送上,我們點選左炸薯角、煙三文魚配忌廉集菌天使麵、BBQ汁燒豬肋骨配薯菜😋同兩杯四季春特飲。炸薯角滿滿的一大份,外脆內軟咁,啖啖薯仔好好食,呢個我地食到最後好飽都要食埋落去😹😹😹煙三文魚配忌廉真菌天使麵,呢個都唔錯嫁,估唔到一間普通cafe都可以整得好食之餘又有樣😻勁足料~到重量級BBQ汁燒豬肋骨配薯菜登場啦~睇相都見到真係大大份嫁,現實好似真係大過個頭😹😹,相機食完到我地即刻食,雖然叫豬肋骨,個咬落啖啖肉好正😋👍🏻,再加埋BBQ汁,成件事好Perfect🥰。總括嚟講,地方舒適,食物抵食同
首先上菜就餐包同湯,味道都Ok唔算太特別~
總括嚟講,地方舒適,食物抵食同水準都高👍🏻
下次約朋友又多一個好選擇😆