潮粥麵📌粉嶺新運路38號祥華商場平台3樓熟食檔5-8號舖呢到嘅粉麵下午茶餐單拼$39 雙拼$46魚蛋+牛肚米粉 $46💖我自己特別鍾情呢到嘅金錢牛肚因為夠入味之餘又鮮嫩唔會咬唔爛而且份量算幾多唔係得兩塊🙈至於魚蛋亦都夠彈牙staff好好我想要多蔥真係比勁多我🤣⭐️Rumple港女評分⭐️味道: 4.5/5環境: 4/5服務: 4.5/5抵食: 5/5Please follow Rumplestiltskin aka 名字古怪的小矮人呢個港女代你試盡香港好食好用嘅🤩#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 # 香港平食 #香港平民美食 #香港平價美食 #平民小食 #週末好去處 #粉嶺美食 #粉嶺美食推介 #粉嶺好去處 #粉嶺餐廳
潮粥麵
📌粉嶺新運路38號祥華商場平台3樓熟食檔5-8號舖