百芳池上便當 (活@KCC) 📌葵涌葵昌路72-76號Life@KCC 1樓108號舖紅燒湯麵配酥炸豬扒 $68雖然麵同湯分開但食嘅時候d麵都係一pat湯底正常不過不失豬扒感覺似煎唔算特別酥脆😅凍蜂蜜檸檬加珍珠 $17反而鍾意個飲品多d少甜檸檬味比較出同埋加錢要珍珠飲到尾仲剩好多🤣👍🏻⭐️Rumple港女評分⭐️味道: 3/5環境: -/5服務: -/5抵食: 3/5Please follow Rumplestiltskin aka 名字古怪的小矮人呢個港女代你試盡香港好食好用嘅🤩#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 #香港平食 #香港平民美食 #香港平價美食 #平民小食 #香港打卡餐廳 #情侶好去處 #拍拖好去處 #週末好去處 #葵涌美食 #葵涌美食推介 #葵涌好去處 #葵涌餐廳
百芳池上便當 (活@KCC)
📌葵涌葵昌路72-76號Life@KCC 1樓108號舖
紅燒湯麵配酥炸豬扒 $68