2011-11-08
今晚又在青衣揾食, 青衣城食肆多但係都係統一的店舖 , 食來食去真係唔多選擇, 最後還是揀了這間價錢稍為化算 。晚上9:00多, 內裡顧客不是太多, 近門口有張宣傳海報, 就是海老.... 終於有新嘢, 一定試試 。於是點了一個Shrimp Puri Puri Burger, 附加雞塊及可樂, 另外還點了雞塊套餐, 及吉列蝦漢堡, 海鮮珍珠堡, 我試了 Shrimp Puri Puri Burger, 包是熱烘烘香軟, 配以彈牙的蝦肉及帶有酸甜不不濃的汁料, 真係又一新佳作, 計蝦堡後又係一個新產品, 一定有前途 ! 至於小小的雞塊, 嫌太乾及無味 。試試一小塊雞塊餐, 味道可以, 沒有k記的厚粉漿, 直接一口口雞肉, 都算唔差, 整體的質素還是可以保持 。