2017-11-14
未正式推出Spongebob系列點心之前睇報導已經一早bookmark左要去打卡!是晚約好同樣是Spongebob同Patrick狂熱分子的朋友帶住勁興奮既心情一試~佢講明係即叫即做點心, 要預左等10-15分鐘先上菜。朋友落完order 5分鐘左右就上左蛋撻同西多士, 唔知係少客定係做起左翻熱呢?不過都冇影響味道, 仍然夠熱都埋全素菜夠健康, 唔會似傳統的中式點心好油膩~最期待係呢個有Spongebob可愛樣既奶皇流沙包, 食之前要小心唔好咬太深怕流心太多handle唔到~ 你睇真係好流心!仲有呢個蜂蜜奶黃西多士, 夠厚之餘, 中間都係有奶黃流心~一個人真係食唔哂, 所以建議要開心share。而上面果塊曲奇雖然有我最愛既Spongebob, 不過icing唔想食太多, 所以只好留比相機食啦!仲有呢個黑松露雜菌蒸餃, 都值得推薦。黑松露味好香, 雜菌唔漏, 蒸餃煮法可以鎖住菜汁唔會乾爭爭,!餐廳周圍仲有好多Spongebob同Patrick既打卡位~
佢講明係即叫即做點心, 要預左等10-15分鐘先上菜。
仲有呢個蜂蜜奶黃西多士, 夠厚之餘, 中間都係有奶黃流心~
一個人真係食唔哂, 所以建議要開心share。
仲有呢個黑松露雜菌蒸餃, 都值得推薦。