2023-10-15 2813 瀏覽
香港唔係好多Sunday Roast食,一直都聽講Mr Wolf好好食,今日終於有得試!Mr Wolf環境好優雅,Girls Brunch一流 基本我哋每個人都係叫Sunday Roast,因為普通 Brunch menu 嘅嘢食寶係好多地方有。Mr Wolf嘅Sunday Roast 係中午12點先開始serve,可以係5款肉入面揀2款,我叫左雞同牛雞係半隻!!!! 再加2片牛,個份量都幾大!無論揀咩肉都會有yorkshire pudding 同 pigs in a blanket (煙肉卷腸)。唯一缺點係我地有4個sunday roast,竟然只係比咗一個gravy我地…佢哋啲staff又好忙,所以等咗陣第2個gravy先有得開餐。蔬菜係自助式任食。Sunday Roast個餐仲包一個甜品,好甜嘅Meringue 加啲酸酸哋嘅Raspberry sauce,幾好食,不過太甜,食唔哂成個
Mr Wolf環境好優雅,Girls Brunch一流

Sunday  Roast

2023-10-08