2021-06-03
I love this tea set ,原本對中式嘅一座tea set冇興趣~但屋企人揀咗呢個食點知食咗之後覺得幾正!用❤❤❤之甜點藝術品嚟嘅咁都唔貴呀$268👌🏼TEA SET裡紅色嗰個係荔枝嚟㗎好正😍佢咬入去個餡都仲係熱辣辣嘅荔枝一粒加荔枝嘅蓉❤️好驚喜呀好香!❤️另外有個燕窩嗰個,嗰個煎堆餡係奶黃,估唔到人係好香好滑嘅!我覺得一定要食埋呢個!我之前已經喺度食過佢啲脆麻花~好香好正❤️呢個加咗啲柚子甜醬,香但我覺得都多咗少少可以小番啲醬~cover 咗佢個仲脆麻花~另外嗰個馬蹄糕酥餅都唔錯!,心型好靚~天鵝嗰個呢入邊係蓮蓉我鍾意食呀不過太飽食唔到咋~呢個有少少漏咗可能要四個人啦~如果鍾意甜品嘅甜品控我諗兩個都Ko左佢🐟翅!新同樂一向出名~今次亦一樣不負眾望~香!$8xx一個煲仔~煙煙銀銀好香口!佢個湯好好飲啊所以呢都飲晒~精華所在!叫咗個水餃麵呀好好食呀連個湯都飲晒呀所以呢影唔到相啊唔記得咗影😅第二次來,黎親呢度我真係唔記得影相因為佢色香味俱全!我真係想好快啲食咗佢!😂原本唔鍾意食中菜嘅我都超鍾意呢間囉!!!點心正魚翅有正原來甜品而家都正!❤️滿分啦!特別讚揚呢個甜品嘅師傅話冇得頂!同埋
用❤❤❤之甜點藝術品嚟嘅咁都唔貴呀$268👌🏼
另外嗰個馬蹄糕酥餅都唔錯!
我真係想好快啲食咗佢!😂
特別讚揚呢個甜品嘅師傅話冇得頂!
同埋呢度服務都唔錯!個個都係幾好!又細心!只係開到口話要現金俾貼士就麻麻哋囉🥶可能公司如簽卡俾tips吾會比返員工,所以咪搞到而家員工開口咁肉酸囉。。。