2023-12-07
尖沙咀一向有幾多韓國人開店,有聞主打韓牛韓燒的 @samok_bbq 都深受local喜愛,席間隔籬枱都講緊韓文😲既然主打新鮮韓國進口韓牛,當然少不了叫“Korean Beef Set” 我哋點嘅set包括牛肉眼扒 + 薄裙肉 + 菲力 + 牛排肉 四種不同部位🥩 整體韓牛都重牛味嘅品種,各個部位各有特色,由較lean軟腍的菲力,肉質緊實有彈性薄裙肉,到油脂感較出的牛排肉,適合層層遞進而食,選擇困難症可以諗諗! 除咗韓燒,亦有其他傳統韓國菜式,叫左多份韓式煎餅同水冷麵兩個餓鬼都夠曬飽啦- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 📍 三木韓國料理 (尖沙咀)尖沙咀堪富利士道12-16號宏貿發展大廈2樓- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
📍 三木韓國料理 (尖沙咀)
尖沙咀堪富利士道12-16號宏貿發展大廈2樓